September 14, 2011

Homecoming week!

Så denn veckan är helt galen! Vi har massa att göra med homecoming.
Så "homecoming" är en vecka då man firar att man börjat skolan igen och man gör roliga saker. Flera sport evenemang och liknande. Så I måndags efter skolan fixade vi med paradvagns bygget, för det tar tid men det kommer bli så bra! Igår efterskolan åkte jag och May-Linn och fixade naglarna inför homecoming, en vanlig fransk manikyr blev det :) Efter det åkte vi hem och åt och sedan skulle vi åkte och byggt, men jag och Allison har hjälpt till alla andra dagar så vi bestämde oss för att vara hemma så på kvällen så fixade vi med olika håruppsättningar för att se vad vi vill ha till dansen som är på Lördag.

Idag efter skolan va jag med några kompisar, så först blev det Walmart sen åkte vi hem till Ethan och kollade film. Sedan vid 18.30 var det dags för att bygga igen. Bygget tar tid men det kommer bli så bra! :)) Måste lägga upp bilder snart.
Ídag skulle vi egentligen haft Powder Puff fotboll efter skolan men eftersom det regnade så mycket så blev det instält :( Och det är amerikansk fotbolls tunering mellan alla årskurser av tjejer. Så alla hade beställt t-shirtar med tryck på och allt! blev lite ledsen att det inte blev av :(
Sen imorgon torsdag blir det att bygga hela eftermiddagen och hinna med Pep Rallyt! På Fredag är det paraden med alla vagnar och musik bandet och alla, och på kvällen är det fotbolls matchen mot skolans rivaler! Så det är mycket och på Lördag är det dansen på kvällen.









No comments:

Post a Comment